Antena 3 CNN Actualitate Social Ce făcea tatăl copilului de doi ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași

Ce făcea tatăl copilului de doi ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași

Ce făcea tatăl copilului de doi ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași
Sursa foto: FOTO Ziarul de Iaşi
12 Iul 2019   •   12:15

Un bărbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpă după ce a lăsat deschis un geam de la apartamentul său, iar copilul său de doi ani a căzut de la etajul 9.

Tragedia a avut loc în cartierul ieşean Alexandru, în seara zilei de 11 iulie 2019. Autorităţile au fost sesizate aproape de ora 20.00 că un copil de 2 ani şi jumătate a căzut de la etajul 9 al unui bloc de locuinţe. Medicii care au ajuns la faţa locului au preluat copilul, care se afla în stare gravă.

Citiți și Un copil de doi ani a căzut de la etajul 9. Medicii l-au resuscitat fără succes

În urma manevrelor de resuscitare, pentru zece minute, inima copilului a repornit, însă la Spitalul „Sfânta Maria” din oraş starea sa s-a înrăutăţit iar victima a decedat. Poliţiştii ieşeni au aflat că în momentul accidentului, în apartament se afla cu copilul doar tatăl acestuia, în vârstă de 35 de ani. Bărbatul a declarat că a deschis geamul pentru a se aerisi în casă şi a mers în sufragerie. A observat la un moment dat că fiul său nu mai face zgomot şi a mers la geamul de la balcon, unde a observat că acesta căzuse în gol, scrie adevarul. 

 

×
Subiecte în articol: cercetat penal accident
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close