Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune Marian Godină despre examenul scris la Academia de Poliţie

Ce spune Marian Godină despre examenul scris la Academia de Poliţie

Ce spune Marian Godină despre examenul scris la Academia de Poliţie
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook
08 Aug 2017   •   20:47

Marian Godină a susţinut marţi examenul scris la Academia de Poliţie, cursuri cu frecvenţă redusă. Cel mai cunoscut agent de poliţie a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care spune că nu are șanse să fie admis, însă nu consideră că acest lucru este o tragedie.

„Am luat azi la examen media 7.50 și am șanse spre zero să fiu admis. Partea bună e că sunt mai obișnuit să pic decât să reușesc, așa că nu e o tragedie pentru mine și nu se termină lumea”, a scirs Marian Godină.

Polițistul a mai precizat faptul că se va gândi foarte serios dacă vrea să mai facă parte din acest sistem, mai ales pentru că are colegi care îl invidiază și sunt invidioși pe el.

„Urmează însă o perioadă în care mă voi gândi serios dacă voi mai continua într-un sistem din care eu simt că nu prea mai fac parte. Într-un sistem în care colegi apropiați ai mei, care beneficiază de multe de pe urma mea, dar care, în locul unei minime recunoștințe, au dezvoltat o invidie enormă față de mine. Sunt convins că ei sunt cei mai bucuroși azi. Sunt aceiași care mâine îmi vor spune în față cât de rău le pare de nereușita mea și aceiași dintre care niciunul nu a venit la lansarea mea de carte pe care am avut-o în Brașov, dar se bucurau în schimb de ce se întâmplase”, a mai spus Godină

Mai mult, polițistul spune că la una dintre probe avea așteptări mult mai mari. „La istorie, unde cu toată modestia afirm că pot discuta de la egal la egal cu orice profesor de gimnaziu, am greșit azi 8 întrebări din 30. Enorm, în condițiile în care țelul meu era nota 10, dar explicabil ținând cont de întrebările date”.

Patru ore a durat examenul scris de tip grilă. La engleză ar fi luat nota 6. Nici la istorie nu a excelat, dar pentru gramatica limbii române a primit 9. Media notelor e 7. Anul trecut, ultima medie de intrare a fost 8 şi 10.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close