Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune un preot despre femeile care și-au făcut curaj să dezvăluie că au fost hărțuite sexual

Ce spune un preot despre femeile care și-au făcut curaj să dezvăluie că au fost hărțuite sexual

Ce spune un preot despre femeile care și-au făcut curaj să dezvăluie că au fost hărțuite sexual
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Oct 2017   •   18:16

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la mișcarea #Metoo, prin care mai multe femei și-au făcut curaj să vobească despre cazurile de hărțuire sau agresiune sexuală ale căror victime au fost.

Eugen Tănăsescu a făcut referire la vedete care l-au acuzat de hărțuire sexuală pe producătorul american Harvey Weinstein.

„Vedetele alea care au "dezvăluit" că au fost agresate sexual, la XXX ani după, nu cumva s-au complăcut pentru niște avantaje?”, a scris preotul.

În urma criticilor primite pe pagina sa de socializae, preotul a publicat următorul mesaj:

„Revin ca să mă fac bine înțeles:
1.Susțin campania antihărțuire sexuală. "Să nu fii desfrânat" este tratamentul potrivit.
2. Rezonez cu Poliția Română. Ți s-a întâmplat, demască.
3. Compătimesc și ofer empatia mea tuturor victimelor care au fost lovite de fenomen.
3.Detest ipocrizia celor care au tăcut ani de zile, n-au avut nici o reacție, nu s-au plâns nici la poliție, nici la procuror ci s-au complăcut pentru avantaje, practicând prostituția pentru carieră. Iar acum, când s-a declanșat valul doar pentru un nene de la Hollywood ( pentru creștinele abuzate și violate de extremiștii Orientului n-am văzut #metoo) s-au găsit să "dezvăluie" ( vă rog observați gjilimelele").
Concluzia mea: ca și alte "campanii", se pare că doar problemele puternicilor planetei preocupă populația FB. În rest, faptul că cel mai prigonit grup social de pe planetă rămâne cel al creștinilor (75% din cazuri) nu e nici o campanie.
E firesc, până la urmă. Pentru cei ce ce vor fi veșnic vii, de ce să te îngrijorezi?”

×
Subiecte în articol: preot metoo hartuire sexuala
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close