Antena 3 CNN Actualitate Social Un fost ministru și Sanda Ladoşi, la conducerea Circului Globus

Un fost ministru și Sanda Ladoşi, la conducerea Circului Globus

Un fost ministru și Sanda Ladoşi, la conducerea Circului Globus
Sursa foto: Sursa: captura Antena Stars
de M.Z.    |    22 Feb 2017   •   15:53

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucureşti, iar Sanda Ladoşi va ocupa poziţia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

„Sunt convinsă că experienţa artistică şi managerială a domnului Stanoevici, precum şi perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosinţă pentru această poziţie. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoşi îi va facilita interacţiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes şi sper să ducă la bun sfârşit proiectul acesta atât de ambiţios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toţi angajaţii circului!”, a declarat Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua „eră” în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale.

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie - decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Victor Ponta. Este de profesie actor. 

Sanda Ladoşi este o cantautoare cu un bogat palmares, materializat în cinci albume şi nenumărate premii de interpretare şi creaţie.

La Circul Globus din Capitală a avut loc, duminică seara, ultimul spectacol la care au participat animale după ce Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis ca dresura să fie interzisă la spectacolele de circ.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: circ circul Globus sanda ladosi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close