Compania The Carlyle Group vrea să treacă la exploatarea resurselor de gaze naturale deţinute în concesiune în Marea Neagră

19 Apr 2017   •   15:47
Compania The Carlyle Group vrea să treacă la exploatarea resurselor de gaze naturale deţinute în concesiune în Marea Neagră Sursa: captura Youtube

Premierul Sorin Grindeanu a discutat, astăzi, cu reprezentanţii companiei The Carlyle Group, despre dezvoltarea investiţiilor acesteia în domeniul energiei. Discuția a fost aprofundată în special pentru zona Mării Negre, unde reprezentanţii companiei și-au anunţat intenţia de a trece cât mai rapid la faza de producţie în cazul resurselor de gaze naturale.

Potrivit Gov.ro, Grindeanu a subliniat disponibilitatea Guvernului de a facilita accesul investitorilor pe piaţa românească.

”Suntem ferm hotărâţi ca, prin măsurile adoptate de Guvern, să sprijinim mediul de afaceri şi să promovăm oportunităţile de investiţii în România”, a declarat şeful Executivului.

Din partea Guvernului, la întâlnire au mai participat ministrul Energiei, Toma Petcu, consilierul de stat al prim-ministrului, Marius Nica, şi Alexandru Chirilă, secretar de stat în aparatul de lucru al primului-ministru.

 

x close