Corina Chiriac, despre pierderea marii actrițe Cristina Stamate: ”Îmi pare foarte rău. Vine rană după rană”

27 Noi 2017   •   14:48
Corina Chiriac, despre pierderea marii actrițe Cristina Stamate: ”Îmi pare foarte rău. Vine rană după rană”

Interpreta de muzică uşoară Corina Chiriac şi-a exprimat regretul luni pentru moartea actriţei Cristinei Stamate, despre a spus că era o persoană drăguţă, simpatică, caldă. 

"Îmi pare foarte rău. Vine rană după rană. Sunt cuvinte elegante, dar pierderea rămâne pierdere şi regretul nostru rămâne regret. Dumnezeu s-o ierte pe colega mea Cristina Stamate. Şocul e mai puţin dureros, pentru că, cel puţin noi, apropiaţii Cristinei, ştiam că e bolnavă de multă vreme. În ultimul an, Cristina a stat mai mult prin spitale, având multiple afecţiuni: în primul rând, inima şi apoi ramificaţii ale diabetului şamd", a declarat Corina Chiriac. 

"Probabil că deopotrivă colegi şi public trebuie să ne aşteptăm şi la alte decese, pentru că această generaţie de actori, care sunt deja de 45 - 50 de ani pe scenă, probabil că, rând pe rând, ne vor părăsi într-un viitor, sper cât mai îndepărtat. Deci va fi datoria oamenilor din presă - am mai spus asta, dar vreau să repet - să formeze generaţii noi de artişti. (...) Chiar şi zilele de oraş sau aniversările astea gălăgioase din pieţele oraşelor, dacă ar fi prezentate publicului - cine a cântat, ce-a făcut, ce-a zis - altfel decât se face în prezent, tinerii care ar bate la uşa celebrităţii sau a succesului ar avea, cu siguranţă, mai multe şanse să se evidenţieze, să apară, să fie cunoscuţi", a spus interpreta. 

Corina Chiriac a mărturisit că o cunoştea pe regretata Cristina Stamate mai ales din colaborările de la televiziune. 

"Nu am o întâmplare anume. Eu nu am jucat foarte mult cu ea, pentru că ea s-a consacrat în exclusivitate Teatrului 'Tănase' unde eu am jucat extrem de rar şi extrem de puţin. Practic, nici nu pot să spun că am jucat de 4 - 5 ori în 50 de ani. Şi atunci o cunosc din mediile mondene şi, în general, din colaborări la televiziune. Cum să fie: drăguţă, simpatică, caldă. O fată dulce. Noi, generaţia noastră, am apucat o vreme în care ne purtam frumos unii cu alţii. În ciuda unor EVENTUALE, cu litere mari, invidii, frustrări, regrete, noi ne purtam frumos unii cu alţii. Şi atunci eu nu-mi aduc aminte să fi existat scandaluri majore sau întâmplări dramatice. Noi ne purtam frumos unii cu alţii pentru că apucasem educaţia părinţilor noştri, educaţia interbelică", a adăugat artista. 

Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la vârsta de 71 de ani. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close