x close

Decizia luată de părinții lui Erik Gulacsi, alpinistul mort alături de Dor Geta Popescu în avalanșă: Băiatul va fi incinerat și cenușa aruncată de pe munte

de M.Z.    |    24 Apr 2017   •   15:29
Decizia luată de părinții lui Erik Gulacsi, alpinistul mort alături de Dor Geta Popescu în avalanșă: Băiatul va fi incinerat și cenușa aruncată de pe munte Foto: pixabay.com

Erik Gulacsi, băiatul de 13 ani, care și-a pierdut viața în Masivul Retezat, va fi incinerat, iar cenușa lui va fi dusă în vârful muntelui, acolo unde și-a găsit sfârșitul, a spus familia acestuia, potrivit Știrilekanald.ro.

“Erik s-a stins făcând ceea ce-i plăcea cel mai mult. Erik s-a stins pe muntele pe care-l iubea cel mai mult. Tot ce dorim este să ne respectați decizia pe care noi trei am luat-o. De a-i dărui posibilitatea să rămână la înălțime pentru totdeauna. Posibilitatea ca fiecare părticica a sa să zboare lin pe deasupra munților”, este mesajul mamei lui Erik.

Geta Dor Popescu şi Erik Gulacsi, cei doi copii campioni la alpinism, prinşi de avalanșa din Munții Retezat, au avut parte de o moarte violentă, au stabilit medicii legiști hunedoreni, care au finalizat, luni, autopsia celor două cadavre. Trupul băiatului a fost ridicat deja de la Spitalul din Deva unde a fost efectuată autopsia. 

Dor Geta Popescu (14 ani) şi Erik Gulacsi (13 ani) au decedat sâmbătă, în avalanşa produsă în Masivul Retezat

Parteneri
Parteneri
sati