Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă în Timișoara. Un bărbat a fost găsit spânzurat în gara de Vest

Descoperire șocantă în Timișoara. Un bărbat a fost găsit spânzurat în gara de Vest

Descoperire șocantă în Timișoara. Un bărbat a fost găsit spânzurat în gara de Vest
30 Mai 2019   •   15:43

Descoperire macabră, miercuri seara, lângă un depozit abandonat, situat în proximitatea Gării de Est din Timișoara. Un tânăr de 33 de ani a fost găsit spânzurat de o anexă, iar din păcate, medicii ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, la un depozit abandonat de lângă Gara de Est Timișoara. Tânărul de 33 de ani făcea parte din rândul oamenilor străzii și și-a improvizat un adăpost printre ruinele fostului depozit din apropierea gării. Bărbatul a fost găsit spânzurat de o anexă a depozitului de concubina sa cu care acesta locuia în adăpostul improvizat, scrie tion.ro.

La locul incidentului au sosit echipaje de poliție, ambulanța și pompieri de la descarcerare. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi readus la viață.

La fața locului au sosit și criminaliștii care anchetează cazul, trupul bărbatului decedat urmând să fie preluat de cei de la Medicină Legală. Poliția cercetează acum împrejurările în care tânărul de 33 de ani și-a luat viața.

×
Subiecte în articol: descoperire Timisoara spanzurat
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close