Antena 3 CNN Actualitate Social Destin tragic pentru un tânăr de 30 de ani. A fost bătut de un luptător K1 până a rămas fără suflare

Destin tragic pentru un tânăr de 30 de ani. A fost bătut de un luptător K1 până a rămas fără suflare

Destin tragic pentru un tânăr de 30 de ani. A fost bătut de un luptător K1 până a rămas fără suflare
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Mai 2018   •   11:35

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Chișinău a murit, după ce ar fi fost bătut cu sălbăticie de un luptător K1 în fața unui club de noapte. Anchetatorii au deschis dosar penal în acest caz.

Soția bărbatului spune că soțul ei a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt în fața unui club de noapte.

În urma tragediei, soția victimei a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care cere să i se facă dreptate, iar cei vinovați să fie pedepsiți, scrie stirileprotv.ro.

”Scrisoarea care nu va ajunge niciodata la destinatar…

Pling, apoi iar pling in ore intregi,fiindca realizez faptul ca sunt cu miinile legate, realizez ca sunt in situatia cind nu pot face nimic absolut decit sa postez informatii sperind ca o sa fiu auzita si ajutata. Oameni buni, daca aveti cineva video sau foto din acea noapte va rog frumos expediatimi’le macar anonim,sunt disperata,nustiu ce sa mai fac, incer sa acumulez informatii ca sa pot cu ceva macar ajuta sa mearga examinarea cazului cit mai transparent si sa nu fie lasat pe ani de zile, fiindca stiu ca la noi e posibil asa ceva, cum si a mai fost.”

×
Subiecte în articol: destin tanar bătaie moarte
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close