Antena 3 CNN Actualitate Social Doi bărbați reținuți în scandalul soldat cu patru morți la Focșani. Ce au găsit criminaliștii la locul incidentului

Doi bărbați reținuți în scandalul soldat cu patru morți la Focșani. Ce au găsit criminaliștii la locul incidentului

Doi bărbați reținuți în scandalul soldat cu patru morți la Focșani. Ce au găsit criminaliștii la locul incidentului
Sursa foto: Foto: monitorul de vrancea
29 Iun 2017   •   09:38

Doi bărbați sunt acuzați de omor calificat în cazul scandalului cu săbii și topoare din Focșani, în urma căruia au murit patru oameni. Aceștia au fost reținuți, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Alţi doi bărbaţi sunt acuzaţi de omor calificat, însă ei nu au fost găsiţi până acum, fiind daţi în urmărire generală.

Criminaliștii au găsit la fața locului victimele care zăceau fără viață pe caldarâm. Martorii spun că bătaia semăna cu un adevărat război, iar membrii celor douaătabere au lovit fără milă.

În urma audierilor care s-au desfăşurat, miercuri, pe durata mai multor ore, procurorii vrânceni au emis mandate de reţinere pentru omor calificat, pe numele a două persoane din rândul romilor care au atacat, în noaptea de marţi spre miercuri, membrii unei familii rivale, omorând patru oameni. Tot de omor calificat sunt acuzaţi alţi doi bărbaţi, care au fost daţi în urmărire generală, în timp ce alte patru persoane sunt cercetate în libertate pentru încăierare.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că scandalul ar fi pornit de la o femeie care şi-a părăsit bărbatul pentru un altul. Victimele sunt o femeie de 44 de ani, soţul acesteia, copilul celor doi şi fratele soţului.

 

×
Subiecte în articol: retinuti scandal morti incident criminalisti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close