Antena 3 CNN Actualitate Social Trei surori au murit într-un atac cu un cocktail molotov într-o tabără de romi din Italia

Trei surori au murit într-un atac cu un cocktail molotov într-o tabără de romi din Italia

Trei surori au murit într-un atac cu un cocktail molotov într-o tabără de romi din Italia
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Mai 2017   •   08:32

Doi copii de cinci și 11 ani, și o tânără de 20 de ani de origine kosovară au murit într-un atac cu cocktail molotov într-o tabără de romi din Italia, potrivit libertatea.ro.

Presa locală spune că preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, a catalogat atacul ca fiind o „crimă îngrozitoare”.

Victimele și-au pierdut viața în timp ce dormeau într-o rulotă, unde se aflau părinţii fetelor şi alţi opt fraţi ai aceleiași fmailii, care au reuşit să fugă.

Surse din Parchetul din Roma au declarat că incendiul ar fi avut o origine criminală și au precizat că la faţa locului au fost găsite urme de lichid inflamabil. Totodată, autorităţile italiene au deschis o anchetă pentru crimă.

Oficialii au obţinut o înregistrare video în care se vede o persoană care a aruncat o sticlă incendiară în partea din spate a rulotei, după care a fugit.

„Am auzit o bubuitură şi am crezut că este o bombă. Apoi m-am dus la fereastră şi am văzut flăcările foarte înalte”, povesteşte Amelia, care locuieşte într-o clădire aflată la câţiva metri de unde se află rulota distrusă.

 

×
Subiecte în articol: copii România atac cocktail Molotov tabara romi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close