Antena 3 CNN Actualitate Social El este poliţistul care l-a împuşcat pe criminalul din Buftea

El este poliţistul care l-a împuşcat pe criminalul din Buftea

El este poliţistul care l-a împuşcat pe criminalul din Buftea
26 Noi 2018   •   10:08

Două femei au fost înjunghiate mortal de un bărbat, duminică seara, în localitatea Buftea din județul Ilfov.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, nu au reușit să se înțeleagă cu bărbatul și ar fi fost nevoie să folosească armamentul din dotare, scrie libertatea.ro. Agresorul a fost împușcat de un polițist în zona pieptului, iar din cauza rănilor, acesta a murit.

Citește și: Primele precizări ale polițiștilor în cazul dublei crimei din Buftea: „Bărbatul a încercat să-l înjunghie şi pe un poliţist”


Omul legii care se apropie de vârsta de pensionare este un judicarist cu ştate vechi la poliţia din localitate şi doar prezenţa sa de spirit a făcut ca să nu existe şi alte victime în localitatea ilfoveană. 

În doar câteva secunde, poliţistul l-a văzut pe bărbat cu un cuţit în mână, îndreptându-se spre el. 

„A fost o chestie de moment. Agentul a apucat să scoată pistolul din teacă şi a tras patru gloanţe. Trebuie spus că a procedat legal, aşa cum prevede legea. Atacatorul era mult prea aproape şi nu a mai avut timp să tragă la picioare”, potrivit surselor.

Citește și: Primele imagini de la locul dublei crime din Buftea. Un bărbat şi-a omorât iubita şi soacra. Agresorul, împușcat de polițiști - VIDEO

Citește și: Cine este autorul dublei crime din Buftea

×
Subiecte în articol: politist criminal Buftea
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close