Antena 3 CNN Actualitate Social Primele precizări ale polițiștilor în cazul dublei crimei din Buftea: „Bărbatul a încercat să-l înjunghie şi pe un poliţist”

Primele precizări ale polițiștilor în cazul dublei crimei din Buftea: „Bărbatul a încercat să-l înjunghie şi pe un poliţist”

Primele precizări ale polițiștilor în cazul dublei crimei din Buftea: „Bărbatul a încercat să-l înjunghie şi pe un poliţist”
25 Noi 2018   •   19:45

IPJ Iflov a făcut precizări în cazul celor două femei înjunghiate mortal la Buftea. Femeile erau concubina unui cetăţean străin şi mama acesteia.

Bărbatul a anunţat că le-a ucis pe cele două, iar apoi a încercat să-l înjunghie şi pe unul din poliţiştii sosiţi la faţa locului.

„Astăzi, în jurul orei 17.30, I.P.J. Ilfov a primit un apel, prin S.N.U.A.U 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate, prin înjunghiere.

Polițiștii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care, acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare.

La acest moment, polițiștii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Citește și: Incident violent lângă București! Două femei au fost înjunghiate mortal. Agresorul, împușcat de polițiști - VIDEO

Două femei au fost înjunghiate mortal de un bărbat, duminică seara, în localitatea Buftea din județul Ilfov.

×
Subiecte în articol: politisti Buftea crima
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close