Antena 3 CNN Actualitate Social Eroii Zilei: Studenții de la ASE, alături de copiii nevoiași

Eroii Zilei: Studenții de la ASE, alături de copiii nevoiași

Eroii Zilei: Studenții de la ASE, alături de copiii nevoiași
20 Dec 2016   •   11:49

Îl mai ştiţi pe preotul Florin Danu, cel care este ca un tată pentru aproape 80 de copii din parohia sa? Ei bine, la centrul social construit de părinte cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, au ajuns zilele trecute studenţii de la ASE împreună cu voluntarii Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Copiii din satul Lada, judetul Teleorman, au avut parte de o mulțime de surprize iar centrul social Sf. Nectarie s-a transformat în sală de spectacol pentru cei mici. Trupa de teatru Pam-Pam a pus în scenă un program special de sărbători, iar apoi, toți copiii au participat la ateliere de pictură și îndemânare, unde au învățat să confecționeze decorațiuni de Crăciun cu ajutorul profesorilor dar și al membrilor Clubului de Excelență al fundației. Bucuria le-a fost și mai mare când au primit cadourile pregătite de voluntari: haine, jucării, dulciuri și cărți.

Denisa Alexe, Senatul Studenților ASE, a fost prezentă în emisiunea Previziuni: ”Urmează foarte multe proiecte pe care noi le avem în plan. Am dezovltat deja peste 15 proiecte”.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close