Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei: Paul Tiberiu Iordache, campion la karate, dar și la școală

Eroul Zilei: Paul Tiberiu Iordache, campion la karate, dar și la școală

Eroul Zilei: Paul Tiberiu Iordache, campion la karate, dar și la școală
17 Mai 2017   •   11:46

Un adolescent de 15 ani din Voluntari demonstrează în fiecare zi că munca şi seriozitatea aduc rezultate. Mai mult, arată întregii lumi că performanța sportivă merge mână-n mână cu notele bune de la şcoală

Paul Tiberiu Iordache este eroul zilei de azi. Elevul de clasa a noua are rezultate excelente, nu doar la olimpiadele de informatică şi fizică, ci şi în competiţiile sportive. Paul practică artele marţiale de la şase ani, la clubul sportiv  Voluntari, iar anul acesta a ieşit triplu campion european. Paul a obţinut locul întâi la toate categoriile de la Campionatul European din Serbia. 

Clubul Sportiv din Voluntari se poate mândri că are în componență trei campioni mondiali! Sportivii Ana Luicianu, Tiberiu Paul Iordache și Bogdan Radu, pregătiți de antrenorul Adrian Moldovan, au obținut titlul suprem la Campionatul Mondial de Karate-Shotokan desfășurat în Serbia. Micuții sportivi s-au bucurat de mai multe premii înmânate de către jucătorii Dinu Todoran și Sorin Rădoi, managerul sportiv George Galamaz și președintele executiv Zsolt Gyongyossy.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close