Antena 3 CNN Actualitate Social O farsă de pe un șantier din România a devenit virală pe TikTok. Bietul om striga cât îl ţineau puterile, blocat în toaletă | VIDEO

O farsă de pe un șantier din România a devenit virală pe TikTok. Bietul om striga cât îl ţineau puterile, blocat în toaletă | VIDEO

Doi muncitori de pe un şantier din România au pus la cale o farsă pentru un coleg, care a ajuns virală pe platforma de socializare TikTok.

O farsă de pe un șantier din România a devenit virală pe TikTok. Bietul om striga cât îl ţineau puterile, blocat în toaletă | VIDEO
Sursa foto: today24.news
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   20:14

Cei doi au ales să îl surprindă pe un coleg în timp ce acesta se afla la toaletă, pe un şantier din România. Totul a fost filmat şi publicat pe reţeaua de socializare TikTok.

Gluma, total neinspirată, a devenit totuşi virală stărnind amunzament faţă de reacţia bietului om care striga cât îl ţineau puterile blocat fiind în toaletă.

@silvioclauss97

#PeFlow

♬ sunet original - Silvio Clauss

O tânără româncă a căzut de la balcon în timp ce făcea un video pe TikTok, în Italia

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul ore 22:30, în regiunea Veneto din Italia.

Potrivit presei locale, tânăra româncă înregistra un video pentru a-l publica reţeaua de socializare TikTok, moment în care s-a aplecat prea mult în afara balustradei și a căzut în gol de la balcon. Familia a fost cea care a apelat numărul de urgenţă pentru a solicita ajutor.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi o ambulanţă. Potrivit medicilor, femeia a căzut pe spate pe sol şi şi-a fracturat zona lombară.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iniţial crezănd că femeia a vrut să îşi pună capăt zilelor. Ulterior au aflat că nu a fost vorba de o tentativă de suicid, ci de una din cele mai periculoase provocări populare acum pe TikTok.

Pe de altă parte, famila susţine că a fost vorba de un accident şi tânăra ar fi alunecat în timp ce dansa și încerca să facă un selfie video cu peisajul din zonă. Din fericire, femeia a primit ingrijirile medicale necesare şi acum se află în afara oricărui pericol, potrivit presei locale.

 

 

×
Subiecte în articol: farsa santier
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close