x close

Fiul unui mare artist din România s-a stins din viață. Bărbatul avea 32 de ani

07 Mar 2019   •   08:37
Fiul unui mare artist din România s-a stins din viață. Bărbatul avea 32 de ani Foto: Pixabay.com

Doliu în medicina din România. Bărbatul de 32 de ani a murit marți dimineață, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare. Deși era foarte tânãr, acesta era cunoscut ca un consumator de alcool, nu de puține ori fiind vãzut în stare de ebrietate la serviciu.

Mihai Prelipcean se numește tânărul și era fiul directorului Filarmonicii din Iași, violonistul Bujor Prelipcean. Medic de urgentã în cadrul Compartimentului UPU-SMURD al Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui a decedat la doar 32 de ani, dupã ce a pierdut lupta cu o boalã necrutãtoare.

Medicul fãcea gãrzi la SJU Vaslui din 2015, ca rezident, fiind supervizat tot timpul de sefa sectiei, Carmena Piseru. În 2018 si-a luat specialitatea, însã din cauza bolii a mai profesat doar trei luni. “Munca în Urgente este extrem de solicitantã fizic si intelectual. Lui Mihai îi plãcea ce fãcea, dar din pãcate a fost depãsit din punct de vedere fizic. Când s-a întors la Iasi, din cauza stãrii de sãnãtate, era foarte, foarte slab. Mânca o lãmâie pe zi. Nu mã asteptam sã moarã pentru cã la început analizele erau spre normalizare, începuse sã-si revinã. Din pãcate, medicina româneascã a mai pierdut un medic” a declarat Carmena Piseru, șefa Compartimentului UPU-SMURD, pentru vremeanoua.ro.

Citeşte mai multe despre:

muzica doliu violonist
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati