Antena 3 CNN Actualitate Social Horoscopul zilei de 1 august. Vești proaste pentru Tauri

Horoscopul zilei de 1 august. Vești proaste pentru Tauri

Horoscopul zilei de 1 august. Vești proaste pentru Tauri
01 Aug 2015   •   10:48
Opozitia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant, care favorizeaza intuitia si sporeste sansele de reusita ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumina eventualele calitati de clarviziune, ne arată eastrolog.ro.

Vă prezentăm mai jos toate previziunile zilei de 1 august, pentru toate zodiile, conform astrologilor de pe eastrolog.ro:

BERBEC 1 august 2015 – Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in afaceri. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele sunt foarte promitatoare. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse si sa va relaxati mai mult.

TAUR 1 august 2015 - Va decideti sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza dificultatilor financiare. Astazi, insa, aveti posibilitatea sa realizati proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Ar fi bine sa petreceti seara in mijlocul familiei. Relatiile cu persoana iubita sunt deosebit de bune.

Mai multe, pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop semne zodiacale
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close