Antena 3 CNN Actualitate Social Autorităţile controlează firma de la care era închiriat autocarul implicat în accidentul din Braşov

Autorităţile controlează firma de la care era închiriat autocarul implicat în accidentul din Braşov

Autorităţile controlează firma de la care era închiriat autocarul implicat în accidentul din Braşov
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Iun 2016   •   16:33

Prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, a declarat, vineri, că o echipă de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi efectuează un control la firma de la care a fost închiriat autocarul implicat în accidentul din judeţul Braşov, potrivit agerpres.ro.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Economic şi alte departamente, precum şi reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Iaşi efectuează un control la firma de unde a fost închiriat autocarul implicat în accidentul din localitatea braşoveană Perşani. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, microbuzul aparţine firmei MaxiBus Trans şi este din localitatea Valea Adâncă, o suburbie a Iaşiului. 

Conform reprezentanţilor ISJ Iaşi, Palatul Copiilor din Iaşi încheiase un contract cu transportatorul pentru această deplasare. 

Contactaţi telefonic pentru a afla dacă Palatul Copiilor a mai avut contracte cu firma de transport şi în trecut, reprezentanţii instituţiei nu au putut oferi detalii despre autovehiculul implicat în accident. 

"Suntem sub stare de şoc. Nu ştiu detalii despre maşina implicată în accident. Încercăm să aflăm acum", a declarat Ana Hegy, purtătorul de cuvânt al Palatului Copiilor din Iaşi. Patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil, au decedat, vineri, în urma unui accident înregistrat în zona localităţii Perşani din judeţul Braşov.

Un microbuz a fost implicat vineri într-un grav accident rutier pe DN1 Braşov - Făgăraş, între localităţile Perşani şi Vlădeni, din județul Brașov.

Trei adulți și un copil au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, peste parapetele care separă sensurile de mers.

Citiți și Câți pasageri erau în microbuzul răsturnat la Brașov. Autoritățile se contrazic în declarații

 

×
Subiecte în articol: accident accident în Braşov autocar
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close