Antena 3 CNN Actualitate Social Începe marele exod al verii. Transportatorii se pregătesc pentru primele curse cu români turiști în Grecia

Începe marele exod al verii. Transportatorii se pregătesc pentru primele curse cu români turiști în Grecia

Firmele de transport pregătesc autocarele pentru marele exod al verii. Grecia primește turiști din această noapte, iar românii care și-au amânat vacanțele din cauza pandemiei, vor pleca spre mare, mâine în zorii zilei.

Începe marele exod al verii. Transportatorii se pregătesc pentru primele curse cu români turiști în Grecia
Sursa foto: Foto: Pixabay
14 Iun 2020   •   10:48

Pentru a respecta normele impuse, transportatorii dezinfectează de acum autocarele.

Masca de protecție va fi obligatorie. Toți pasagerii care urcă în autocar și merg spre litoral trebuie să o poarte. De asemenea, toată zona scaunelor și tot ceea ce înseamnă interiorul autocarului au fost deja dezinfectate.

Extrem de important de precizat și faptul că în momentul în care intră în autocar pasagerilor li se fac recomandări foarte clare cu prvire la normele de igienă pe care trebuie să le păstreze. Există doar o intare și doar o ieșire, iar pasagerii trebuie să le folosească în momentul în care mașina se va opri pe drum, spre exemplu.

Extrem de important și faputl că primul rând de scaune, va fi lăsat liber pentru a se păstra distanța socială între zona în care stă șoferul și zona în care vor sta pasagerii.

Transportatorii au pus și o perdea de plastic între locul șoferului și spațiul pentru pasageri pentu a întări norma de distanțare socială.

×
Subiecte în articol: autocare Grecia turisti romani
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close