Antena 3 Actualitate Social La opt ani, Mihai a reușit să îi impresioneze pe polițiștii din Bistrița cu un mesaj scris pe o foaie: „Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”

La opt ani, Mihai a reușit să îi impresioneze pe polițiștii din Bistrița cu un mesaj scris pe o foaie: „Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”

04 Mai 2020   •   16:34
La opt ani, Mihai a reușit să îi impresioneze pe polițiștii din Bistrița cu un mesaj scris pe o foaie: „Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”
Sursa foto: Foto: Facebook

La doar opt ani, Mihai din Bistrița a înțeles sacrificul făcut de oamenii legii pentru a asigura respectarea ordonanțelor militare și a vrut să le mulțumească în felul său.

Un gest mic, dar care le-a readus zâmbetul pe buze polițiștilor. Pe o foaie de hârtie, copilul a scris: „Noi stăm acasă pentru voi, voi stați la muncă pentru noi!”

Pentru gestul său, copilul a fost recompensat cu o diplomă și o insignă.

„La doar 8 ani…Mihai, prin mesajul lui, ne-a făcut să zâmbim din suflet!

Săptămâna trecută am fost plăcut surprinși de un gest mai puțin obișnuit. Pe când colegii noștri desfășurau controale în filtrul organizat la intrarea în municipiul Bistrița, au observat de la distanță un baiețel cu o hartie și un mesaj pe ea.

Azi, am decis să îi facem o vizită și să îi oferim o diplomă și o insignă în semn de recunoștiință pentru gestul său și mesajul pe care dorea să îl transmită celor care treceau prin fața casei lui. .

Mihai, îți mulțumim!”, scrie Poliția Română. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close