Antena 3 CNN Actualitate Social Lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre pedofilul din lift: Șefii polițistului să demisioneze

Lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre pedofilul din lift: Șefii polițistului să demisioneze

Lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre pedofilul din lift: Șefii polițistului să demisioneze
08 Ian 2018   •   12:31

Liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a declarat că pedofilul care a agresat doi copii în lift  putea fi recunoscut mai repede având în vedere faptul că lucrează chiar în Poliție. Mai mult, Surugiu spune că șefii bărbatului ar trebui să demisioneze.

„Vă imaginați că el ar fi trebuit să fie recunoscut mult mai repede, fiind din rândurile Poliției. Pe surse se spune că și anul trecut ar fi avut un incident cu o doamnă. Iar psihologul polițiștului trebuie să fie liber și independent”, a spus Iulian Surugiu.

Mai mult, Iulian Surugiu a mai spus că testul psihologic nu mai corespunde cu realitatea și că a devenit mai mult o formalitate.

„Cred că a trecut testul psihologic, e un test cu baterii vechi, nu corespund realității. Uu test psihologic nu poate să redea că esti pedoifil, dar comportamentul lui trebuia să dea de gândit. Eu cred că în urma anchetei, foarte mulți din șefii ai lui trebuie să își dea demisia. Vorbim de o boală aici, iar boala trebuie tratata, ceea ce la noi în Ministerul de Interne nu se întâmplă”, a mai menționat liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

 

×
Subiecte în articol: sefi sindicat
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close