Antena 3 Actualitate Social Liderul deputaţilor PSD, despre gestul lui Iordache din Parlament: „Este regretabil”

Liderul deputaţilor PSD, despre gestul lui Iordache din Parlament: „Este regretabil”

14 Noi 2018   •   16:26
Liderul deputaţilor PSD, despre gestul lui Iordache din Parlament: „Este regretabil”

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a declarat miercuri că gestul lui Florin Iordache făcut în plenul Camerei Deputaţilor este unul regretabil.

"Nu judec cu două măsuri. Orice gest regretabil rămâne un gest regretabil, indiferent cine îl face. Este un gest regretabil, da", a afirmat Suciu.

Întrebat dacă Iordache ar trebui sancţionat pentru acest comportament, Suciu a spus: "Asta rămâne să decidă Biroul permanent sau să vedem dacă se face sesizare. Eu nu judec cu două măsuri".

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri că nu a avut un comportament inadecvat în plen, după ce jurnaliştii i-au spus că a făcut "semne obscene" cu mâinile către parlamentarii de la USR. "Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?", a reacţionat Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: "V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul". 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close