Antena 3 CNN Actualitate Social Liviu Pleșoianu, apel la români: Am nevoie de ajutorul vostru. Dacă mergem împreună toți acești tupeiști siniștri vor fi puși în băncile lor!

Liviu Pleșoianu, apel la români: Am nevoie de ajutorul vostru. Dacă mergem împreună toți acești tupeiști siniștri vor fi puși în băncile lor!

Liviu Pleșoianu, apel la români: Am nevoie de ajutorul vostru. Dacă mergem împreună toți acești tupeiști siniștri vor fi puși în băncile lor!
31 Mar 2019   •   21:41

Liviu Pleșoianu vine cu un apel la români printr-o postare făcută pe contul personal de Facebook și îi roagă pe aceștia să fie alături de el.

”Mai ai câteva luni să fii nesimțit în țara noastră, Manfred Weber! Din decembrie, dacă tu și Iohannis veți avea #GHINION, mă voi îngriji să nu mai ai tupeul de a dicta ce trebuie să facă procurorii și judecătorii din România! Mai e puțin și vom vedea dacă românii vor dori ca în țara lor să fie Președinte unul care va fi FERM ori de câte ori se va trezi câte un precar intelectual ca Weber să ne dea nouă ordine și ultimatumuri... Eu NU îți voi permite să te comporți ca un stăpân venit în vizită pe plantație!

Fie să FIM, români LIBERI! Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ca țara noastră să nu mai fie o colonie în devălmășie! Dacă vom merge împreună pe drumul libertății, independenței și suveranității, toți acești tupeiști siniștri vor fi puși în băncile lor!”, scrie Liviu Pleșoianu pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu
Parteneri
Cardul de energie, folosit de 4 milioane de români, dispare!
x close