Antena 3 CNN Actualitate Social Liviu Pleșoianu, exercițiu de umanitate în anul Centenarului. ”Vă invit să strângem rândurile”

Liviu Pleșoianu, exercițiu de umanitate în anul Centenarului. ”Vă invit să strângem rândurile”

Liviu Pleșoianu, exercițiu de umanitate în anul Centenarului. ”Vă invit să strângem rândurile”
01 Aug 2018   •   11:19

Apel umanitar și la umanitate din partea parlamentarului Liviu Pleșoianu. Acesta a făcut un gest simbolic și îi invită pe toți românii să îi urmeze exemplul.

”Un exercițiu de umanitate, dincolo de tot ce ne desparte...

Azi am donat 10.000 de lei pentru copiii bolnavi din România. 5.000 de lei au mers către organizația Umanitară condusă de un om cu care rezonez din toate punctele de vedere, iar ceilalți 5.000 de lei au mers către organizația Umanitară a unui om cu care nu rezonez deloc și de care mă desparte aproape totul. Ambele organizații ajută copii bolnavi și copii săraci. În ambele organizații lucrează oameni inimoși care fac foarte mult bine. Cu ambele organizații colaborează persoane care au un suflet atât de mare încât își dedică viața tratării trupești și sufletești a copiilor foarte bolnavi. Ambele organizații au ajutat și ajută copii bolnavi de cancer dându-le o șansă de însănătoșire și readucându-le pe chip zâmbetul răpit de crunta boală” scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Întreaga postare, mai jos:

 

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu donatie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close