Antena 3 CNN Actualitate Social Marina Voica, despre moartea regretatie actrițe Cristina Stamate: ”Era o actriţă formidabilă, talentată foc şi foarte prezentă”

Marina Voica, despre moartea regretatie actrițe Cristina Stamate: ”Era o actriţă formidabilă, talentată foc şi foarte prezentă”

Marina Voica, despre moartea regretatie actrițe Cristina Stamate: ”Era o actriţă formidabilă, talentată foc şi foarte prezentă”
27 Noi 2017   •   10:52

Cristina Stamate a murit. Solista de muzică uşoară Marina Voica regretă moartea Cristinei Stamate, apreciind că aceasta era o actriţă foarte talentată şi un om deschis, prietenos. 

"Ce să spun. Am lucrat cu ea de multe ori la revistele de la Teatrul 'Tănase' . Era.. Nu ştiu ce să spun... A fost foarte talentată. Foarte talentată. Un om cu care te împrieteneai uşor. Cu care puteai lesne colabora. Regret foarte mult. Este prea de tot ce se întâmplă.", a declarat solista.
Potrivit acesteia, Cristina Stamate a fost o actriţă formidabilă. 

"Doar atât pot să spun că am jucat la revistă, ştiţi. Şi am fost cu ea în cabină... Eu, în general, m-am înţeles cu toată lumea, dar cu ea... Ce să spun. N-am cuvinte. Era o actriţă formidabilă, talentată foc şi foarte prezentă acolo la 'Tănase'. A avut întotdeauna o distribuire foarte bună şi un scheci frumos. Sigur că de 60 de ani de scenă am fost şi la TVR", a spus Marina Voica. 

Cristina Stamate a murit. Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la vârsta de 71 de ani.

×
Subiecte în articol: cristina stamate a murit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close