Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturii exclusive din avionul groazei: „Oamenii au început să țipe și să facă atacuri de panică”

Mărturii exclusive din avionul groazei: „Oamenii au început să țipe și să facă atacuri de panică”

Mărturii exclusive din avionul groazei: „Oamenii au început să țipe și să facă atacuri de panică”
04 Ian 2018   •   18:09

Clipe de panică pentru pasagerii cursei Blue Air Bacău – Catania. O pasageră aflată în avion a povestit pentru Antena 3 ce s-a întâmplat în momentele de groază. 

„Am plecat de la Bacău cu o întărziere de 5 sau 10 minute. Când am ajuns aproape de Catania, avionul a coborât foarte repede spre mare, mult mai repede ca altădată.. A început să facă un fel de vibrație înainte-înapoi, dreaptă-stânga, dreapta-stânga, după care a venit în picaj în partea dreaptă, ei spuneau 10 metri, dar mai tare, ne-am arpopiat de mare. La un moment dat, avionul s-a redresat și am plecat în zbor și ne-am ridicat deasupra norilor cu viteză mare. A început să țipe, unii au făcut atac de panică, erau bărbați care plângeau, erau femei care țipau. Nu venea nimeni care să ne spună ce s-a întâmplat. Oamenii au apăsat butonul roșu și a venit stewardesă și ne-au spus că din cauza vântului nu vom ateriza la Catania”, a povestit martorul.

×
Subiecte în articol: aterizare de urgenta Editie Speciala
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close