Antena 3 CNN Actualitate Social Medicul Monica Pop, despre Ion Dichiseanu: "Medicul care a suspicionat o neoplazie, trebuia să investigheze și să facă ceva"

Medicul Monica Pop, despre Ion Dichiseanu: "Medicul care a suspicionat o neoplazie, trebuia să investigheze și să facă ceva"

Medicul Monica Pop a comentat în cadrul emisiunii "Decisiv" la Antena 3, modul în care medicii au acţionat în cazul lui Ion Dichiseanu care s-a stins din viaţă la 87 de ani, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă.

Medicul Monica Pop, despre Ion Dichiseanu: "Medicul care a suspicionat o neoplazie, trebuia să investigheze și să facă ceva"
de Claudia Popovici    |    20 Mai 2021   •   17:58

Medicul Monica Pop şi-a exprimat regretul pentru decesul lui Ion Dichiseanu. Actorul a murit la vârsta de 87 de ani, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Familia face acuzații grave legate de cauza morţii.

"Regret din suflet ca s-a pierdut Dichi. L-am cunoscut la niște filmări și ca să încep cu începutul vreau să vă spun că, atunci când eram foarte tânără l-am văzut la mare și era cu familia. Mi se părea o persoană intangibilă. Am constatat ulterior, că este un om absolut extraordinar de o modestie extraordinară, de o noblețe deosebită.

Vreau să vă spun că la niște filmări la serialele Ruxandei Ion el se ocupa de un copil care nu fusese la școală niciodată, deși era de vârstă școlară și care făcea parte din distribuție. Îl învăța să citească. Mi s-a apărut extraordinar. Era un om de o noblețe absolut deosebită", a spus medicul Monica Pop la Antena 3.

Întrebată cum consideră intervenţia medicilor în acest caz medicul Monica Pop a subliniat că, pleurezia poate fi oricând expresia unui cancer.

„Medicul care a suspicionat o neoplazie, trebuia să investigheze și trebuia să facă ceva. Nu sunt de acord cu nicio formă că s-a infectat de la o investigație. Asta este cu totul și cu totul altceva, dar eu cred că din punct de vedere medical au gândit corect cei care l-au trimis la bronhoscopie. Este ireparabilă pierderea lui", a mai spus medicul Monica Pop care şi-a reconsiderat afirmaţia potrivit căreia nimeni nu este de neînlocuit.

„Ion Dichiseanu este de neînlocuit fără doar și poate este de neînlocuit.”

×
Subiecte în articol: Ion Dichiseanu medicii deces
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close