Antena 3 Actualitate Social Momente de groază în Parcul Tineretului din București. Un bărbat înarmat cu cuţite a alergat doi copii

Momente de groază în Parcul Tineretului din București. Un bărbat înarmat cu cuţite a alergat doi copii

21 Aug 2019   •   14:05
Momente de groază în Parcul Tineretului din București. Un bărbat înarmat cu cuţite a alergat doi copii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

 Un bărbat înarmat cu cuţite care a alergat doi copii în Parcul Tineretului a fost prins de către poliţiştii locali, a informat, miercuri, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. 

"Doi copii au fost alergaţi de către un bărbat înarmat cu cuţite. Cazul s-a petrecut ieri, în Parcul Tineretului din Capitală. Nu s-a ajuns la o tragedie datorită intervenţiei unei patrule din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti", a scris, pe Facebook, PLMB. 

Cei doi copii, de 10 şi 13 ani, au cerut sprijinul unui echipaj al Poliţiei Locale, aflat în misiune de patrulare în Parcul Tineretului. Ei le-au povestit agenţilor locali că un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuţite asupra lui. Copiii l-au indicat pe agresor, care a fost prins şi imobilizat de agenţii locali. 

"În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului - care prezenta şi halenă alcoolică - au fost găsite două cuţite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numeşte S. P, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, iar după identificare cel în cauză a fost predat pe bază de proces-verbal lucrătorilor Poliţiei Capitalei, pentru continuarea cercetărilor", a precizat Poliţia Locală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close