Antena 3 CNN Actualitate Social Monica Anisie acuzată că a atacat fizic un tânăr liberal: "Mi-a băgat unghia în mână"

Monica Anisie acuzată că a atacat fizic un tânăr liberal: "Mi-a băgat unghia în mână"

Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei şi preşedinte a filialei PNL Sector 2 a fost acuzată luni de un tânăr liberal că l-a zgâriat cu unghiile, pentru că a vrut se asigure că nu se fură la numărarea voturilor.

Monica Anisie acuzată că a atacat fizic un tânăr liberal: "Mi-a băgat unghia în mână"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2021   •   23:16

Incidentul a avut loc luni seara la alegerile pentru șefia PNL Sector 2, acolo unde Monica Anisie, care și-a anunțat susținerea pentru Florin Cîțu o contracandidează pe Oana Nicolescu, susținătoarea lui Ludovic Orban, după ce alți 6 candidați s-au retras.

În acest context, Monica Anisie este acuzată că a zgâriat un coleg de partid, pentru a se asigura că numărătoarea voturilor are loc în mod corect.

”Doamna Anisie recurge la gesturi de violență. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”, a spus tânărul liberal care a fost zgâriat de Anisie, potrivit EVZ.

Monica Anisie a câștigat alegerile

"Resursa umană din filială este cea mai mare realizare, iar echipa pe care eu o propun la alegerile din 5 iulie întărește ceea ce spun, oameni competenți și onești, cu realizări remarcabile, atât profesionale, cât și politice.

Din păcate, au existat și momente în care oamenii pe care i-am crezut dedicați, în realitate, nu aveau decât interese personale. Dar aceștia sunt foarte puțini", a mai spus Monica Anisie care s-a declarat în final recunoscătoare pentru susținea şi implicarea colegilor.

 

×
Subiecte în articol: Monica Anisie atac fizic liberal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close