Antena 3 CNN Actualitate Social Motivul pentru care Cristina Stamate nu s-a mai căsătorit: ”Luxul singurătății se plătește greu”

Motivul pentru care Cristina Stamate nu s-a mai căsătorit: ”Luxul singurătății se plătește greu”

Motivul pentru care Cristina Stamate nu s-a mai căsătorit: ”Luxul singurătății se plătește greu”
27 Noi 2017   •   12:29

Cristina Stamate a murit.  Actrița s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca.

Cristina Stamate a murit Aceasta dezvăluia într-un interviu pentru Formula As motivul pentru care nu s-a mai recăsătorit niciodată.

„Nu din dezamagire nu m-am mai casatorit. Ci fiindca m-am obisnuit cu binele. Cand esti asa independent si activ ca mine, nu simti singuratatea. Ca-ti mobilezi viata cu lucruri frumoase, lucruri pentru care arzi, care te pasioneaza. Singuratatea devine ca un drog, e o forma de bucurie. Cand ai independenta financiara, cand ai o meserie care-ti place, care te preocupa, in care ai succes, cand ai prieteni, te obisnuiesti cu modelul „cand vreau lume, iesiri, le am, cand nu, lasati-ma in pace”.

Am cartile mele, televizorul meu, gandurile mele. Si cand ma satur de ele, gatesc, chem prieteni, se umple casa de lume. Sigur, asta tine o vreme, pana la o anumita varsta, cand esti neputincios, cand ai nevoie de alt fel de prezenta, de mai multa afectiune. Nu stiu cum va fi atunci. Dar zarurile mele sunt aruncate deja, ca sa mai schimb ceva”, spunea regretat actriță.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close