Antena 3 Actualitate Social Cum va arăta munca la birou după relaxarea restricţiilor: un program mai flexibil şi lucru de acasă

Cum va arăta munca la birou după relaxarea restricţiilor: un program mai flexibil şi lucru de acasă

02 Mai 2020   •   20:30
Cum va arăta munca la birou după relaxarea restricţiilor: un program mai flexibil şi lucru de acasă
Sursa foto: Hepta

Munca de birou va fi reluată după relaxarea restricţiilor, dar nu la fel ca până acum. Se va lucra câteva zile pe săptămână, iar unii angajați ar putea să lucreze remote. Companiile caută în continuare soluţii de distanţare socială.

Oamenii se pregătesc să se întoarcă la birou după relaxarea restricţiilor, dar ştiu că nimic nu va mai fi la fel ca până la epidemie.

Companiile vor lua măsuri de protecţie pentru angajaţi. Odată ajuns la muncă, angajatul fi supus unui control medical și se va asigura că nu va fi în lift cu mai mulți colegi.

„Dacă vorbim strict spaţial, probabil o densitate mai mică a numărului de oameni prezenţi în birou. Un program mai flexibl, în sensul în care companiile care nici nu concepeau work from home, sunt mult mai deschise la subiectul ăsta”, a declarat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Companiile vor trebui să suporte cheltuielile pentru echipamente de protecţie şi dezinfectarea spaţiului.

„Va creşte frecvenţa cu care se face curăţenia în spaţiile comune. Vor mai fi cheltuieli cu curăţenii generale şi cu înreţinerea filtrelor de aer, foarte importante”, a mai precizat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Cel mai probabil, oamenii vor lucra câteva zile pe săptămână de acasă. Cei care au mașină, e bine să vină cu ea la muncă. Dacă nu - își vor pune masca de protecţie, mănuşile şi va folosi transportul în comun. Conform Bloomberg, companiile caută în continuare soluţii pentru a ţine oamenii departe unii de ceilalţi, prin folosirea pasarelelor unidirecţionale sau a noilor tehnologii de detectare a persoanelor care stau prea aproape.

sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: munca acasa birou

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close