Antena 3 CNN Actualitate Social Noi informații din culisele Nunții Regale dun România. Ce vrea să facă nepotul Regelui Mihai

Noi informații din culisele Nunții Regale dun România. Ce vrea să facă nepotul Regelui Mihai

Noi informații din culisele Nunții Regale dun România. Ce vrea să facă nepotul Regelui Mihai
Sursa foto: Foto: Nicolae al Romaniei/ Facebook
02 Mar 2018   •   16:32

Apar noi detalii despre Nunta Regală ce va avea loc în România, în acest an. București, Iași și Alba Iulia sunt orașele luate în calcul de fostul principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, pentru cununia religioasă.

Nicolae a vorbit pentru jurnaliștii români despre povestea sa de dragoste care a început chiar după ce a fost desmoștenit de Familia Regală.

”Pe Alina am cunoscut-o în 2014 și destul de repede ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun: călătoriile, viziunea asupra vieții, malinile, aviația. Câteodată, am chiar senzația că mă văd în oglindă, cu bunele și cu relele mele. Relația noastră a început exact după ce mi s-a retras titlul de Principe. Alina a stat lângă mine în acele momente dificile și asta a fost, fără să vrem, un mare test pentru relația noastră. În iulie i-am cerut mâna Alinei de atunci toate evenimentele s-au aliniat în favoarea întoarcerii. Tocmai ne-am mutat înapoi în România. Eu vorbesc des la telefon cu soara mea și știu că ea va fi alături de noi. Cât despre mama mea și mătușile mele, evident că ele sunt invitate și sper din toată inima că vor putea fi lângă noi.”, a spus nepotul Regelui Mihai, Nicolae.

×
Subiecte în articol: NIcolae nunta regala România
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close