x close

O femeie din Dâmbovița și-a lovit bebelușul crunt. Motivul pentru care a făcut acest lucru este de necrezut

12 Sep 2017   •   19:01
O femeie din Dâmbovița și-a lovit bebelușul crunt. Motivul pentru care a făcut acest lucru este de necrezut Foto: Pixabay.com

O femeie din Dâmbovița a fost arestată pentru că și-ar fi dat lovit bebelușul crunt de tăblia patului pentru că acesta plângea. Tânăra mamă din localitatea Băleni a fost inițial reținută pentru tentativă de omor, victima fiind chiar fiul său în vârstă de nici două luni. Deranjată că băiețelul plângea, mama l-a lovit cu capul de tăblia patului și l-a lăsat să zacă până când tatăl a observat că cel mic se simte rău și a chemat o ambulanță.

Potrivit Libertatea.ro, după cumplitul gest, femeii nici nu i-a trecut prin cap să-l ducă la doctor pe micuț. Când a venit acasă, concubinul femeii a observat că bebelușul respiră greu și a sunat la 112 cerând ajutor medical.

O ambulanță a mers acasă la mamă, de unde l-a preluat pe băiețel și l-a dus inițial la Spitalul din Târgoviște, iar medicii de acolo, care au presupus, în baza simptomelor copilașului, că acesta fost agresat fizic, au sunat la Poliție.

Poliția menționează că bebelușul are nevoie de necesită între 55 și 70 de zile de îngrijiri de specialitate.

Citeşte mai multe despre:

Dambovita femeie bebelus lovire arestata ambulanta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati