Antena 3 CNN Actualitate Social O zonă din România, într-un top european al celor mai frumoase destinaţii: „E ca o călătorie înapoi în timp” 

O zonă din România, într-un top european al celor mai frumoase destinaţii: „E ca o călătorie înapoi în timp” 

O zonă din România, într-un top european al celor mai frumoase destinaţii: „E ca o călătorie înapoi în timp” 
08 Iun 2018   •   13:58

O zonă din România este considerată o destinaţie de vacanţă frumoasă, potrivit unui articol publicat de Business Insider, în care este lăudată atmosfera care te transportă înapoi în timp. 

Jurnaliştii de la Business Insider au întocmit un top cu recomandări de vacanţă pentru anul 2018, iar printre acestea se află şi Transilvania, mai exact oraşul medieval Sighişoara, despre care experţii în turism spun că este fermecător datorită bisericilor în stil gotic.

„Este o zonă aventuroasă, sunt puţini turişti şi este incredibil de ieftin, inclusiv dacă te cazezi la unul dintre cele mai bune hoteluri. Sighişoara te transportă înapoi în timp, fiind o cetate medievală frumos conservată. De asemenea, Braşov, care este un oraş mai mare, trebuie vizitat şi este perfect pentru o drumeţie în munţi şi o plimbare prin parcul naţional, care este frumos şi unde puteţi vedea lupi şi urşi. Există şi un sanctuar pentru urşii salvaţi“, a declarat o jurnalistă din Londra.

Totodată, Business Insider aminteşte de Castelul lui Dracula, care este interesant pentru turiştii străini care ajung în Transilvania, dar şi de faptul că prinţul Charles este un mare fan al regiunii.

×
Subiecte în articol: sighisoara România Transilvania destinatii
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close