Antena 3 CNN Actualitate Social Zeci de oameni blocaţi în metrou între două staţii din Bucureşti. Oamenii au stat în tunel minute întregi

Zeci de oameni blocaţi în metrou între două staţii din Bucureşti. Oamenii au stat în tunel minute întregi

Zeci de călători au rămas blocați în această dimineață în metrou, pe Magistrala 1, din Bucureşti, după ce o garnitură de tren s-a defectat.

Zeci de oameni blocaţi în metrou între două staţii din Bucureşti. Oamenii au stat în tunel minute întregi
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    19 Ian 2023   •   12:13

A fost panică în această dimineaţă la metroul din Bucureşti, între stațiile Grozăvești și Petrache Poenaru. Conform reprezentanților Metrorex, garnitura, marca Bombardier, s-a defectat, iar călătorii au rămas blocați timp de aproximativ opt minute, în tunel.

Imediat după remedierea problemelor trenul a fost retras din circulație pentru a se stabili circunstanțele în care s-a produs incidentul. Traficul subteran a fost reluat la scurt timp, iar circulația trenurilor nu a fost afectată.

Incidentul s-a produs la o oră de vârf în transportul bucureștean, când foarte mulți oameni se deplasau spre locurile de muncă. Din cauza aglomerației și a staționării în tunel, în rândul pasagerilor s-a creat panică, potrivit clubferoviar.ro.

Citeşte şi: Accident la metrou, în Bucureşti. O persoană a ajuns pe șine în stația Basarab. Circulaţia este restricţionată

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou Bucuresti
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close