Antena 3 CNN Actualitate Social Nereguli grave la Primăria sectorului 2. Onțanu a semnat două autorizații pentru Arena Națională

Nereguli grave la Primăria sectorului 2. Onțanu a semnat două autorizații pentru Arena Națională

27 Ian 2016   •   09:18
Ies la iveală nereguli grave în Primăria sectorului 2, condusă de Neculai Onţanu. 
 
Potrivit Tolo.ro, edilul a semnat două autorizaţii diferite, însă cu aceeaşi dată şi acelaşi număr de înregistrare pentru construirea Arenei Naţionale. 

Cea de-a doua autorizaţie a fost astfel modificată, pentru ca stadionul să devină automat mai scump. 
 
În replică, cei din conducerea Primăriei spun că documentul a fost modificat din cauza unor erori. 
 
În prima autorizaţie de construire, semnată în 2008 de către primarul sectorului 2 Neculai Onţanu, se specifică negru pe alb faptul că stadionul National Arena va avea 55.000 de locuri şi că tribunele vor fi acoperite. 
 
Cea de-a doua autorizaţie, semnată cu aceeaşi dată şi cu acelaşi număr de înregistrare, prevede ca din cele 55.000 de locuri, doar 20.000 de locuri de la tribuna 1 să fie acoperite. În plus, stadionul urma să aibă şi acoperiş retractabil. 
 
Diferenţe între cele două autorizaţii apar şi la preţul total al proiectului. Dacă în primul document, suma iniţială a contractului, de 411 de milioane de lei, este fără TVA, în cel de-al doilea act, se specifică faptul că valoare este fără TVA. Astfel, stadionul devine automat mai scump. Iar prima autorizaţie dispare din senin.
 
Jurnalistul Cătălin Tolontan a spus miercuri, la Antena 3, că, în acest caz, este vorba de un fals.
 
 
 

×
Subiecte în articol: neculai ontanu National Arena
Parteneri
Mașinile care nu mai au acces în centrul Capitalei
x close