Antena 3 CNN Actualitate Social Pandemia şi sărăcia i-au ţinut pe români departe de camerele de gardă. Dr. Alice Grasu: "Au fost cu 32 % mai puţine solicitări faţă de anul trecut"

Pandemia şi sărăcia i-au ţinut pe români departe de camerele de gardă. Dr. Alice Grasu: "Au fost cu 32 % mai puţine solicitări faţă de anul trecut"

Pandemia şi sărăcia i-au ţinut pe români departe de camerele de gardă. Dacă în anii trecuţi numărul apelurilor la 112 exploda în perioada Crăciunului, anul acesta medicii au avut parte de sărbători mult mai linştite.

Pandemia şi sărăcia i-au ţinut pe români departe de camerele de gardă. Dr. Alice Grasu: "Au fost cu 32 % mai puţine solicitări faţă de anul trecut"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    27 Dec 2021   •   11:48

Dr. Alice Grasu, a prezentat în direct la Antena 3 bilanţul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov în această perioadă. 

"Din data de 24 decembrie, de la orele 20:00, până pe 27 decembrie la ora 08:00, s-au înregistrat 2794 de solicitări, care de altfel s-au şi efectuat, şi am constatat o scădere cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut", a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov.

Dr. Alice Grasu este de părere că după stresul pandemiei, oamenii încearcă, în aceste zile, să se  relaxeze cât mai mult.    

"Aceste sărbători vin după valul patru al pandemiei, când numărul solicitărilor a fost foarte mare. Acum, în această perioadă, populaţia încearcă să se relaxeze puţin şi chiar să se focuseze pe sărbătorile de iarnă."    

 

Bilanț COVID-19 din 27 decembrie 2021, în România. 500 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

 

×
Parteneri
Horoscopul zilei, 23 martie 2023. Zodia care are noroc în dragoste
x close