Antena 3 CNN Actualitate Social Percheziții domiciliare în București și Prahova. Înșelăciunea prin care un bărbat și o femeie au reușit să sustragă sume mari de bani

Percheziții domiciliare în București și Prahova. Înșelăciunea prin care un bărbat și o femeie au reușit să sustragă sume mari de bani

Polițiștii au pus în executare opt mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată în formă continuată, proxenetism și furt calificat.

Percheziții domiciliare în București și Prahova. Înșelăciunea prin care un bărbat și o femeie au reușit să sustragă sume mari de bani
Sursa foto: Getty image SDI Productions
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   12:23

Din cercetări a reieșit că, la datele de 29 iunie 2022 și 6 martie a.c., bănuiții ar fi sustras sumele de aproximativ 47.000 de lei, respectiv 21.900 de lei din locuința a două persoane, una dintre ele din municipiul Ploiești, pretinzând că sunt instalatori.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 30 de ani, ar fi obținut foloase patrimoniale prin facilitarea practicării prostituției de către o tânără, de 29 de ani, în perioada aprilie-iunie a.c.

În aceeași cauză, la data de 16 ianuarie, femeia în cauză, care este bănuită de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată în formă continuată, profitând de neatenția unui bărbat, care a apelat la serviciile sexuale ale acesteia, i-ar fi sustras acestuia, de la gât, un lanț din material prețios.

De asemenea, în perioada 10 martie - 1 mai a.c., aceeași femeie, prin întrebuințarea de amenințări cu acte de violență, ar fi obținut mai multe sume de bani, de la bărbați care ar fi apelat la serviciile sexuale ale acesteia, în comuna Blejoi.

Citește și: Doi bărbați, internați la Institutul "Matei Balș" cu o boală rară. Care sunt simptomele

Conform Mediafax, în urma activităților infracționale a rezultat un prejudiciu de aproximativ 23.000 de lei. În cele două cauze, la sediul Poliției Municipiului Ploiești vor fi conduse 9 persoane, în vederea audierii. 

×
Subiecte în articol: percheziţii domiciliare
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close