Antena 3 Actualitate Social Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele patru zile ale festivalului Untold

Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele patru zile ale festivalului Untold

07 Aug 2017   •   22:11
Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele patru zile ale festivalului Untold

Peste 1.700 de persoane au primit îngrijiri medicale în cele patru zile ale festivalului Untold care a avut loc la Cluj-Napoca, dintre care 44 au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, mai multe decât numărul înregistrat anul trecut.

Potrivit unui comunicat al structurilor clujene din subordinea MAI – IPJ, ISU, Jandarmenria, transmis, luni, amenzile aplicate pe durata festivalului se ridică la aproape 100.000 de lei.

„În domeniul situaţiilor de urgenţă, 1.716 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului. În 44 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecţiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc. Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 92.937 lei şi 20 avertismente scrise”, se arată în documentul citat.

De asemenea, au fost înregistrate 45 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

Asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică a implicat angrenarea a peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Untold s-a desfăşurat în Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close