Antena 3 CNN Actualitate Social Ponturi pentru vacanţe reuşite fără prea mulţi bani. Care sunt cele mai atractive oferte turistice

Ponturi pentru vacanţe reuşite fără prea mulţi bani. Care sunt cele mai atractive oferte turistice

Au mai rămas doar cinci săptămâni până la Paşte, iar ridicarea restricțiilor le dau curaj românilor să facă rezervări pentru destinațiile turistice preferate. Care sunt cele mai atractive oferte şi ce planuri de vacanță ne putem face pentru această vară ne spune Alin Burcea, vicepreşedintele Asociaţiilor Naţionale de Turism

Ponturi pentru vacanţe reuşite fără prea mulţi bani. Care sunt cele mai atractive oferte turistice
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    06 Feb 2022   •   20:11

Călătoriile şi turismul ar putea genera 8,6 trilioane de dolari la nivel global în acest an, potrivit unei noi cercetări realizate de World Travel & Tourism Council.

Deși pandemia nu s-a încheiat, oamenii continuă să călătorească.

Specialiștii au calculat și au aflat că turismul și călătoriile ar putea genera 8,6 trilioane de dolari la nivel global în acest an.

„Au fost înscrieri mari pe perioada asta de early booking unde sunt şi tarife mult mai mici. Readuceri 25%-30% în Antalya şi la anumite hoteluri reduceri de 50% nu sunt deloc de lepădat şi au impact pe bugetul familiei.

Cele mai multe înscrieri au fost pe Grecia, aproape duble faţă de 2021.

Cele mai mari reduceri au fost până pe 31.12.2021, dar acest early booking se reduce şi merge până la sfârşitul lui aprilie.

Sunt anumiți hotelieri care au nevoie de bani şi o anumită capacitate o vând înainte. Plus că pe extern am venit în întimpinarea oamenilor şi avem avansul de 10%", a spus Alin Burcea, vicepreşedintele Asociațiilor Naţionale de Turism la Antena 3. 

De altfel, mai multe ţări au anunţat planuri de redeschidere. Danemarca, a cărei populaţie are o rată ridicată de vaccinare de 81%, a devenit prima ţară din UE care a ridicat toate restricţiile legate de Covid-19, în timp ce Marocul a anunţat planuri de redeschidere pentru turişti pe 7 februarie, raportează CNN.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close