Antena 3 CNN Actualitate Social PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Defecțiuni la serverul central

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Defecțiuni la serverul central

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Defecțiuni la serverul central
Sursa foto: Foto: captura video
25 Oct 2017   •   23:26

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Direcţia Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, anunță că există defecțiuni la serverul central, motiv pentru care nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale și județene, în cursul zilei de joi, 26 ocrtombrie.

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. În comunicatul oficial, se mai anunță că personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei și că imediat ce situația va reveni la normal, se vor face demersurile necesare de informare a cetățenilor.

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Iată comunicatul oficial al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. „Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene.

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei.

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

PROGRAM PERMISE și ÎNMATRICULARE 26 octombrie. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor”.

×
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close