Antena 3 CNN Actualitate Social Programul cu publicul la Serviciului Pașapoarte, prelungit din nou din cauza aglomeraţiei

Programul cu publicul la Serviciului Pașapoarte, prelungit din nou din cauza aglomeraţiei

Programul de lucru cu publicul al Serviciului de Pașapoarte din Capitală se va prelungi de luni, din cauza creșterii numărului de solicitări. 

Programul cu publicul la Serviciului Pașapoarte, prelungit din nou din cauza aglomeraţiei
Sursa foto: Mediafax Foto / Lucian Muntean | Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Iun 2022   •   12:06

Astfel, programul va fi de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 20:00, și sâmbăta, în intervalul 08:00 - 16:00.

Decizia de prelungire a programului de lucru cu publicul la Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte a fost luată vineri de prefectul Bucureștiului, Toni Greblă.

"Astfel, prin ordin, Prefectul Capitalei a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, și sâmbăta, în intervalul orar 08:00 – 16:00. 

Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor care se prezintă la punctele de lucru din București ale Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte și în contextul creșterii numărului de solicitări în această perioadă", se arată în comunicatul de presă.

Persoanele interesate de eliberarea și de înnoirea acestor documente pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web epasapoarte.ro.
 

×
Subiecte în articol: pasapoarte
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close