Antena 3 CNN Actualitate Social Ramona Ioana Bruynseels: România are o șansă reală dacă încurajăm tinerii să intre în antreprenoriat

Ramona Ioana Bruynseels: România are o șansă reală dacă încurajăm tinerii să intre în antreprenoriat

Ramona Ioana Bruynseels: România are o șansă reală dacă încurajăm tinerii să intre în antreprenoriat
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
07 Oct 2019   •   15:00

Antreprenorii români au nevoie de sprijinul autorităţilor, pentru că sunt motorul economiei. Este crezul Ramonei Ioana Bruynseels, care a ţinut să întâlnească mai mulţi producători români, la cel mai mare eveniment de dezvoltare personală din ţara noastră.

Pentru că antreprenorii sunt foarte importanţi într-o economie sănătoasă, Ramona Ioana Bruynseels a vrut să afle poveştile producătorilor români, dar şi greutăţile prin care trec. Roxana Aldea, alături de fratele ei, duc mai departe povestea unei afaceri începute în 1994. 

„Antreprenorii sunt motorul oricărei economii”, spune candidata umaniştilor la preşedinţie. 

„România are o șansă reală doar dacă începem să ne uităm cu seriozitate la mediul de afaceri local. Dacă începem să încurajăm anteprenoriatul, dacă încurajăm tinerii să intre în antreprenoriat, dacă clădim o clasă de mijloc care sănătoasă şi de antreprenori, veţi vedea că România îşi va lua avânt. Ar trebui să le oferim un sistem organizat, clar, cu măsuri organizate şi egale pentru toată lumea”, a precizat  Ramona Ioana Bruynseels.

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels prezidentiale
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close