Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul adopției Sorinei, fetița din Baia de Aramă

Răsturnare de situație în cazul adopției Sorinei, fetița din Baia de Aramă

Răsturnare de situație în cazul adopției Sorinei, fetița din Baia de Aramă
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
02 Noi 2019   •   23:05

După trei luni de când Sorina, fetița de 8 ani din Baia Aramă, a fost luată în Statele Unite ale Americii de noii părinți adoptivi, soții Săcărin ,Tribunalul București a decis să deschidă procesul în privința nulității absolute a adopției fetei.

„Procesul se judecă! Următorul termen de judecată va avea loc la data de 25.11.2019 la Tribunalul București. La dosarul cauzei, la data de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atestă în mod incontestabil faptul că toate înscrisurile întocmite de reprezentanții DGASPC Mehedinti (în speță Morjan Violeta – manager de caz) în dosarul adopției sunt FALSE, semnătura și scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafacute în mod grosolan prin modalitati ce se circumscriu elementului material al infracțiunii de Fals intelectual”.

Între timp, Sorina este în America și a devenit cetățean american cu toate drepturile. Imaginile împărtășite pe rețelele sociale arată că micuța fin Baia Aramă merge la gimnastică, canto și echitație.

×
Subiecte în articol: sorina adoptie SUA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close