Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul lui Salam din Jilava, pus la pământ de mascați în timp ce vindea o mitralieră Uzi. S-a aflat cine l-a turnat la Poliție

Răsturnare de situație în cazul lui Salam din Jilava, pus la pământ de mascați în timp ce vindea o mitralieră Uzi. S-a aflat cine l-a turnat la Poliție

Au apărut informații noi în cazul bărbatului din Jilava, prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală și mai multe cartușe.

21 Mar 2024   •   09:51

Potențialul cumpărător este cel care l-a denunțat pe vânzător la poliție.

Flagrantul a avut loc chiar în curtea acestuia din urmă.

Vânzătorul, un individ de 43 de ani, zis Salam, pretinde că arma semi-automată a fost a bunicului său și că nu știe de unde o avea acesta din urmă.

Salam s-ar fi înțeles cu Jack Gruia, liderul clanului interlop Gruia, pentru un preț de 600 de euro în schimbul armei și a 11 gloanțe de calibrul 7,62 milimetri.

Însă liderul interlop a ales să-l denunțe pe Salam la Poliție.

În momentul în care ar fi trebui să aibă loc tranzacția, vânzătorul a fost pus la pământ de mascați și încătușat.

El urmează să fie audiat din nou, astăzi, de procurori, care vor decide dacă îl duc în fața instanței pentru a fi arestat preventiv.

Cu ocazia arestării, polițiștii au constatat că vânzătorul armei era dat în urmărire generală, după ce a fost condamnat pentru tâlhărie.

”La data de 20 martie a.c., polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei, urmează să cumpere o armă letală și muniția aferentă acesteia, tranzacție ce se va desfășura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava.

În temeiul sesizării, polițiștii din Măgurele au efectuat verificări și au constatat că pe numele bărbatului de 43 de ani, care ar fi urmat să vândă arma, au fost emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea", a comunicat IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Uzi gloante 7 62 calibru salam Jilava Gruia mascati
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close