Antena 3 CNN Actualitate Social Rogozin continuă amenințările la adresa României: Românii sunt un popor destul de laş, desigur că vom riposta”

Rogozin continuă amenințările la adresa României: Românii sunt un popor destul de laş, desigur că vom riposta”

Rogozin continuă amenințările la adresa României: Românii sunt un popor destul de laş, desigur că vom riposta”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
07 Aug 2017   •   12:17

Dmitri Rogozin, vicepremierul rus, continuă atacurile verbale la adresa României și a Republicii Moldova. Acesta amenință cu riposte, după ce în urmă cu două săptămâni, România a interzis avionului în care se afla Rogozin să intre în spațiul aerian al țării noastre, informează Adevărul.ro.

”Desigur că noi vom riposta, însă pentru noi este important să înţelegem cum să o facem corect şi să înţelegem în general ce se întâmplă acolo. Analiza mea spune că România şi forţele sale proromâne moldoveneşt, aş spune chiar profasciste au îndrăznit pentru că au văzut acest „trend”, rusofobie, sancţiuni antiruse, acest idiotism care se întâmplă în viaţă politică americană, fapt ce nu s-a întâmplat anterior, fiindcă sunt un popor destul de laş”, a declarat Dmitrii Rogozin.

Rogozin a adăugat că această situaţie formată trebuie privită ca un tot întreg: 
”Mai ales că ei au acum pe teritoriul lor scutul antirachetă american, membrii Curţii Constituţionale a Republicii Moldova au cetăţenie română, iar majoritatea deputaţilor moldoveni au paşaport românesc. Trebuie să privim asta ca pe o singură situaţie”, a mai afirmat el.

×
Subiecte în articol: amenintari popor
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close