Antena 3 CNN Actualitate Social Andrei a venit în România să-și vadă mama în comă, dar a fost plasat în carantină. „Ea a murit azi, la 5.30”

Andrei a venit în România să-și vadă mama în comă, dar a fost plasat în carantină. „Ea a murit azi, la 5.30”

Andrei lucrează de zece ani în Londra, iar la sfârșitul săptămânii a primit un telefon din România. Mama sa a fost găsită în iarba din curte și că se află în comă la spital.

Andrei a venit în România să-și vadă mama în comă, dar a fost plasat în carantină. „Ea a murit azi, la 5.30”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Apr 2020   •   17:38

Tânărul de 35 de ani a solicitat de la Ambasada României o hârtie pentru a-i justifica venirea în țară în perioada coronavirusului.

A găsit un avion spre Budapesta, iar duminică a intrat în România.

La sosire în țară, a fost plasat însă în carantină, într-o cameră a unei pensiuni, alături de alte trei persoane. Toți sunt din zone diferite, sosiți în perioade de timp diferite.

În dimineața zilei de marți a aflat că mama sa s-a stins din viață. „Mama mea a murit astăzi dimineață la 5:30. Am înțeles că a fost testată de 2 ori pentru coronavirus. Ambele rezultate au fost negative”, a declarat Adrei pentru Hotnews.

Tânărul își dorește acum să îi îndeplineacă ultima dorință a mamei sale. „Vreau să ies de aici, să mi se facă testul. Să stau la mine acasă și să mi se facă testul acolo. Dacă nu am nimic, să-mi dea pace, să mă pot ocupa de înmormântarea mamei. Ea dorea să fie incinerată, nu îngropată. Cenușa dorea să-i fie aruncată în Marea Neagră!”, spune el.

×
Subiecte în articol: roman diaspora
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close