Antena 3 CNN Actualitate Social S-a separat de soţie după 22 de ani de căsnicie. Fostul cumnat al poliţistului pedofil a rupt tăcerea: ”Suntem şocaţi! Au fost...”

S-a separat de soţie după 22 de ani de căsnicie. Fostul cumnat al poliţistului pedofil a rupt tăcerea: ”Suntem şocaţi! Au fost...”

S-a separat de soţie după 22 de ani de căsnicie. Fostul cumnat al poliţistului pedofil a rupt tăcerea: ”Suntem şocaţi! Au fost...”
08 Ian 2018   •   20:05

Familia pedofilului poliţist care a agresat doi copii într-un lift, se declară consternată de comportamentul acestuia.

Potrivit cancan.ro, bărbatul  a fost angajat la Jandarmerie de tatăl fostei lui soţii. Colegii spun că Stan ar fi avut probleme la testele psihologice, dar că, într-un final, a reusit să le treacă şi să fie angajat la Jandarmerie. Tot fostul socru a fost cel care l-a ajutat pe Stan să fie mutat de la Jandarmerie la Brigada de Poliţie Rutieră, pe postul de şofer, în august 2010.

Eugen Stan a divorţat de soţie la începutul anului 2016, despărţirea celor doi fiind una cu scandal, după o tentativă eşuată care a avut loc în 2015. Fosta soţie a avut ceva neînţelegeri la divorţ cu poliţistul pedofil, care, la partaj ar fi încercat să-i ia casa.

”Sora mea este divorţată de el de vreo doi ani. Noi nu ştiam nimic de această latură a lui. Acum, am aflat şi noi de el. Suntem şocaţi! Au fost probleme între ei la divorţ, dar s-au rezolvat. Soră-mea nu mai ştie nimic de el de vreo trei ani”, a declarat fostul cumnat al lui Eugen Stan, pedofilul din Capitală.

Fosta soţie a lui Eugen Stan a fost de-a dreptul şocată de vestea că tocmai el a fost cel mai căutat om din Capitală, pentru fapte greu de imaginat. "Noi am divorţat de comun acord. El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani", a mărturisit fosta soţie a lui Eugen Stan.

×
Subiecte în articol: sotie casnicie cumnat politist pedofil
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close