Antena 3 CNN Actualitate Social Sanda Ladoşi, mesaj tranşant despre vaccinare: "Seamănă mai mult a otrăvire. Dacă citeşti prospectul o iei la goană"

Sanda Ladoşi, mesaj tranşant despre vaccinare: "Seamănă mai mult a otrăvire. Dacă citeşti prospectul o iei la goană"

Sanda Ladoşi a făcut apel la conştientizare privind riscurile vaccinării anti-COVID-19 despre care spune că este o campanie "compulsorie pentru un concediu, pentru un spectacol, pentru un retaurant, nidecum pentru sănătate că dacă citeşti prospectul o cam iei la goană".

Sanda Ladoşi, mesaj tranşant despre vaccinare: "Seamănă mai mult a otrăvire. Dacă citeşti prospectul o iei la goană"
Sursa foto: Facebook Sanda Ladoşi
de Claudia Popovici    |    21 Iun 2021   •   21:36

Artista s-a declarat împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID-19 pe care o declară nesigură mai ales pentru copii. Ea a lansat şi un apel către români să se informeze bine înainte să ia această decizie.

„Vaccinare compulsorie, asta trăim acum. Pentru un concediu, pentru restaurant, pentru un spectacol. Înseamnă că lumea a înnebunit cu totul! Eu credeam că asta se face pentru sănătate, dar dacă citești prospectul o cam iei la goană.

Campania de vaccinare seamănă mai mult a otrăvire

Seamănă mai mult a otrăvire. Fără garanţie, fără explicaţii, fără responsabilizarea cuiva. Chiar lumea nu îşi pune întrebări? Nu injectării experimentale, iar copii niciodată", spune artista Sanda Ladoşi pe pagina sa se socializare.

Publicată de Sanda Ladosi pe Marţi, 8 iunie 2021

Mesajul artistei a împărțit internauţii în două tabere. Unii laudă demersul artistei care nu s-a lăsat "cumpărată" pentru a promova campania de vaccinare, în timp ce alţii remintesc părerile avizate medical care susțin că vaccinul este singura soluţie pentru a combate pandemia cu coronavirus.

×
Subiecte în articol: vaccinare COVID-19 sanda ladosi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close